blue duo tarifacsomag

Miért jó?

percdíj 9 ft
minden időszakban
2 hívószám
belföldi mobil vagy vezetékes alapdíjas hívószám irányába
499 ft
időszaki díj 30 napra

Hogyan működik?

1. Válassza ki 2 legkedvesebb családtagját vagy barátját, akivel a legtöbbet beszél!

A kiválasztott hívószámok között lehet bármely alapdíjas mobilszám 20-as, 30-as, 31-es, 70-es előhívóval, vagy bármely alapdíjas vezetékes hívószám is!

2. Küldje el a lenti karaktersort a kiválasztott hívószámmal/hívószámokkal együtt, díjmentes SMS-ben a +36 30 440 84 00 hívószámra!

+BLUEDUO telefonszám1 telefonszám2
+BLUEDUO 301234567 301234568
Kérjük, a kiválasztott hívószámo(ka)t előhívószámmal vagy körzetszámmal együtt adja meg!

Amennyiben Önnek csak egy választott hívószáma van, és egy újabbat szeretne megadni, az csak a régi és az új hívószám egyidejű megadásával és használatával lehetséges. Így mindkét hívószám esetén használhatja a 9 Ft-os percdíj adta kedvezményt.

3. SMS-ben értesítjük a szolgáltatás bekapcsolásának sikerességéről

4. Egyenlegéről automatikusan levonásra kerül a 30 napra érvényes időszaki díj

A blue duo szolgáltatását kényelmesen megrendelheti, módosíthatja az online ügyfélszolgálatunkon is!

Gyakori kérdések

Mi történik, ha nincs az egyenlegen elegendő összeg az időszaki díj levonásához?

Amennyiben a 30 nap letelte után egyenlegén nincs elegendő összeg a szolgáltatás meghosszabbításához, a blue duot és az általa nyújtott percdíjkedvezményt a következő feltöltésig felfüggesztjük. A blue duo szolgáltatást egyenlegfeltöltés után automatikusan visszakapcsoljuk, és időszaki díját új egyenlegéből vonjuk le. A felfüggesztés ideje alatt a szolgáltatás által adott kedvezményes percdíj helyett a Díjszabás szerinti blue easy díjcsomag alappercdíja kerül kiszámlázásra.

Lebeszélhető a 499 Ft-os időszaki díj?

Nem, ez a díj nem lebeszélhető. Ez a díja a 30 napig érvényes 9 Ft-os percdíjnak, amelyet két tetszőlegesen választott hívószámra biztosítunk Önnek.

Mi történik, ha módosítani szeretném a korábban megadott telefonszámot/telefonszámokat?

blue duo hívószámot csak abban az esetben cserélhet, amennyiben már mindkét blue duo hívószámot aktiválta.

Amennyiben már mind a két lehetséges hívószámot aktiválta, azok közül feltöltésenként egy alkalommal, egy hívószámot módosíthat. Ebben az esetben küldje el az aktiválásnál is használt karaktersort, és a cserélni kívánt hívószám helyére írja be az Ön által választott új hívószámot:

+BLUEDUO telefonszámúj telefonszám2 díjmentes SMS-ben a +36 40 440 84 00-ra

Amennyiben Önnek csak egy választott hívószáma van, és egy újabbat szeretne megadni, az csak a régi és az új hívószám egyidejű megadásával és használatával lehetséges. Így mindkét hívószámra érvényesülni fog a 9 Ft-os percdíj.

Mi történik, ha a blue duo telefonszámok közül az egyik blue mobile szám és az egyenlegfeltöltés után járó blue mobile percek is elérhetőek?

Amíg a feltöltés után járó blue mobile percek aktívak, addig az az érvényes minden blue mobile hívásnál. Amennyiben a blue mobile percek elfogytak, akkor a blue duo percdíja lép életbe annál a telefonszámnál, amely erre a szolgáltatásra regisztrálva van. Minden más hívás esetében a Díjszabás szerinti blue easy alappercdíj érvényes.

Le lehet mondani a blue duo szolgáltatást?

Amennyiben nem szeretne a továbbiakban 9 Ft-os percdíjon beszélni 2 legkedvesebb családtagjával vagy barátjával, küldje a -BLUEDUO tartalmú díjmentes SMS-t a +36 30 440 84 00 hívószámra.

Ebben az esetben az Ön által már előre kifizetett 30 napos periódus végéig továbbra is használhatja a 9 Ft-os percdíj adta kedvezményt a beállított hívószámokra. A kifizetett periódus vége után a kedvezménye megszűnik és a Díjszabás szerinti blue easy díjakon telefonálhat.