Univerzális feltöltés a LIDL üzletekben

22 blue mobile perc minden feltöltés után

Feltöltési ajánlatunk keretében minden egyenlegfeltöltése mellé 22 blue mobile perccel ajándékozzuk meg Önt! Az ajándék perceket blue mobile előfizetőkkel folytatott beszélgetésre használhatja fel belföldön, a feltöltéstől számított 30 napon belül. Díjmentes egyenlegének aktuális státuszáról az 1-es gomb alatt tájékozódhat.

Hogyan működik?

1. Kezdeményezzen univerzális egyenlegfeltöltést bármely LIDL üzlet a kasszájánál az alábbi címletekben:

Címlet Rendelkezésre állás Ajándék percek*
1 500 180 nap 22 blue mobile perc
3 500 366 nap 22 blue mobile perc
5 000 366 nap 22 blue mobile perc
10 000 366 nap 22 blue mobile perc

*Az ajándék perceket a blue mobile előfizetőkkel folytatott beszélgetésre használhatja fel belföldön, a feltöltéstől számított 30 napon belül.

2. Fizetést követően az Ön által választott címlet azonnal feltöltésre kerül egyenlegére!

Az univerzális egyenlegre feltöltött keretösszeg telekommunikációs szolgáltatások vásárlására és mobil vásárlásra egyaránt felhasználható, így blue mobile-osként Ön gyorsan és egyszerűen vásárolhat pl. autópálya-matricát, mozijegyet vagy parkolási díjat.

Hibabejelentés: + 36 30 440 8400

Honlapunkon

Válasszon 1 500 és 10 000 Ft közötti tetszőleges összeget (100 Ft-ra kerekítve) és az alábbi gombok egyikére kattintva töltse fel egyenlegét!

Feltöltési ajánlatunk keretében 2017. március 1-től visszavonásig tartó ajánlatunk keretében minden egyenlegfeltöltése mellé 22 blue mobile percet adunk ajándékba. Az ajándék perceket a blue mobile előfizetőkkel folytatott beszélgetésre használhatja fel belföldön, a feltöltéstől számított 30 napon belül.

Gyorsfeltöltés bankkártyás fizetéssel »   Egyenlegfeltöltés blue mobile ügyfélként »

Univerzális egyenlege telefonálásra, SMS- és adatforgalmazásra, telekommunikációs szolgáltatások vásárlására és mobilvásárlásra is felhasználható.

ATM-en keresztül

Országszerte az OTP Bank összes bankautomatájánál feltöltheti univerzális egyenlegét a nap 24 órájában. Bármely automatánál, függetlenül attól, hogy bankkártyáját mely bank bocsátotta ki. Az egyetlen feltétel, hogy az automata a bankkártyát kezelni tudja - egy csak VISA-kártyát elfogadó automata például más típusú kártyát nem fogad el.

Az esetek döntő többségében vásárlását nem terheli külön díj - a feltöltésre kerülő összeget vonja le bankja. Ezzel kapcsolatban pontos tájékoztatást attól a banktól kérhet, amely bankkártyáját kibocsátotta.

Választható címletek Rendelkezésre állás Ajándék percek*
3 000 366 nap 22 blue mobile perc
5 000 366 nap 22 blue mobile perc
10 000 366 nap 22 blue mobile perc
15 000 488 nap 22 blue mobile perc

*Az ajándék perceket a blue mobile előfizetőkkel folytatott beszélgetésre használhatja fel belföldön, a feltöltéstől számított 30 napon belül.

Áfás számlát csak az univerzális egyenleg felhasználásáról tudunk kiállítani. Áfás számla-igény esetén kérjük, hívja önkiszolgáló ügyfélszolgálatunkat a 1777-es számon. A számlát adott telefonszámhoz tartozó névre és címre állítjuk ki, majd postai úton juttatjuk el Önhöz.

Gyakori kérdések

Mit jelent az univerzális egyenleg?

Az univerzális egyenleg telekommunikációs szolgáltatások vásárlásán kívül (percdíj, időszaki díj, eseménydíj, internet forgalmi díj, roaming, stb.) mobil vásárlásra is felhasználható.

A mobil vásárlás szolgáltatás igénybevétele során mobil készüléke segítségével és egy vásárlási kód megadásával a Szolgáltatótól és/vagy harmadik felektől termékeket és szolgáltatásokat rendelhet, illetve vásárolhat meg. Így blue mobile előfizetőként Ön gyorsan és egyszerűen vásárolhat pl. autópálya-matricát, lottót vagy mozijegyet, illetve parkolási díjat is fizethet telefonjával.Az univerzális egyenlegfeltöltésre lehetősége van bármely Lidl üzletben, Országszerte az OTP Bank összes bankautomatájánál, illetve a blue mobile online ügyfélszolgálatán.